Prijzen

Piercings

Oorpiercing                                v.a. €40 

Neuspiercing                             v.a. €40 

Neusbel schieten                     v.a. €20 met steentje en extra gratis sieraad

Navelpiercing                            v.a. €50

Wenkbrauw piercing              v.a. €40 

Tepelpiercing                            v.a. €50

Smiley piercing                         v.a. €40 

Industrial piercing                   v.a. €75

Lippiercing                                 v.a. €50 

Tongpiercing                             v.a. €50 

verwisselen/vervangen piercing etc. v.a. €7,50

 Alle piercings zijn inclusief zilver titanium sieraad. Voor een meerprijs ook een steentje of goud titanium mogelijk.Tattoos

Alleen stukprijs, geen uurtarieven wél hele en halve dagsessies! 

Bij ons wordt er gewerkt met een prijs per stuk per tattoo. Zo kom je niet voor verrassingen te staan achteraf en is er duidelijkheid vanuit beiden partijen. 

Een Dagsessie kost €700. Dagsessies worden gebruikt voor grote tattoos en sleeves.

De prijs van je tattoo wordt gebaseerd op de grootte, de moeilijkheidsgraad en of er kleur aan te pas komt. Voor een juiste prijs indicatie is het handig om langs te komen in de studio óf een whatsapp bericht te sturen met het volgende: de tattoo die je graag wil, de grootte in cm en inspiratie foto’s. 

Daarnaast werken we met een starttarief van €60,-. Elke tattoo zal dus vanaf dit bedrag zijn. Dit omdat er voor elke tattoo opnieuw opgestart moet worden: Nieuwe naalden, nieuw materiaal, nieuwe inkt, inktcups etc. maar er gaat ook al een heel proces aan vooraf voor de naald eindelijk de huid in gaat. Ook werken we met aanbetalingen. Dit is helaas nodig omdat er mensen zijn die hun afspraak niet na komen. Om zekerheid te creëren voor beiden partijen vragen we dus om een aanbetaling.

Via de telefoon geven we alleen prijsschattingen af. Wil je zeker zijn van de prijs? Maak dan een afspraak voor een intake om even langs te komen dan kunnen we de juiste prijs afgeven en kom je niet voor verrassingen te staan.

Tot snel!

Pretty In Ink by Janine


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram